Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Un desert cremos, aromat, delicios pentru acest sfarsit de saptamana. Trebuie sa ne rasfatam putin, nu e asa?
Blatul:
Mixam ouale spuma impreuna cu zaharul.
Incorporam uleiul, apoi iaurtul si zaharul cu pastai de vanilie.
Faina o amestecam cu praful de copt, le adaugam in compozitia de mai sus, iar la final cacaoa.
Tapetam cu hartie de copt o tava rotunda, cu diametrul de 26 cm, turnam compozitia in ea.
Introducem blatul in cuptorul incins pentru 15-20 de minute, cand blatul este copt, facem testul cu scobitoarea.
Il scoatem din cuptor si il lasam sa se raceasca.
Siropul:
Punem toate ingredientele intr-un ibric si le transferam pe foc.
Lasam siropul sa fiarba circa 4-5 minute, apoi il luam de pe foc si lasam sa se racoreasca.
Crema:
Punem mascarponele, smantana, zaharul pudra intr-un bol si le mixam spuma.
Aromatizam crema cu coaja rasa de portocala si esenta de vanilie.
Asezam blatul pe un platou, il insiropam.
Punem crema, o nivelam iar deasupra asezam fructele de padure.
Pe margine presaram ciocolata rasa.
Dam la rece, apoi servim.
Sa aveti pofta si week-end placut!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult